Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Τονοσαλάτα!

Τι χρειαζόμαστε!

  • 300 γρ. ρύζι
  • 1 πράσο ροδέλες
  • 250 γρ. φασόλια κονσέρβα
  • 400 γρ. τόνος
  • αλάτι
  • πιπέρι
 
Για τη σάλτσα θέλουμε
  • 3 κουταλιές γιαούρτι
  • 6 κουταλιές σπορέλαιο
  • 1/2 λεμόνι το χυμό
  • 4 κουταλιές μαγιονέζα.
  1. Βράζουμε το ρύζι σε νερό με αλάτι.
  2. Σωτάρουμε σε τηγάνι φαρδύ το πράσο, ρίχνουμε τα φασόλια και αφήνουμε να ψηθούν 3 λεπτά.
  3. Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τον τόνο, το ρύζι, το πιπέρι και το αλάτι.
  4. Χτυπάμε τα υλικά για τη σάλτσα και αφού βάλουμε τη σαλάτα σε πιατέλα, ρίχνουμε όλη τη σάλτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου