Τι χρειαζόμαστε!
- 300 γρ. ρύζι
- 1 πράσο ροδέλες
- 250 γρ. φασόλια κονσέρβα
- 400 γρ. τόνος
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σάλτσα θέλουμε
- 3 κουταλιές γιαούρτι
- 6 κουταλιές σπορέλαιο
- 1/2 λεμόνι το χυμό
- 4 κουταλιές μαγιονέζα.
- Βράζουμε το ρύζι σε νερό με αλάτι.
- Σωτάρουμε σε τηγάνι φαρδύ το πράσο, ρίχνουμε τα φασόλια και αφήνουμε να ψηθούν 3 λεπτά.
- Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τον τόνο, το ρύζι, το πιπέρι και το αλάτι.
- Χτυπάμε τα υλικά για τη σάλτσα και αφού βάλουμε τη σαλάτα σε πιατέλα, ρίχνουμε όλη τη σάλτσα!
- 300 γρ. ρύζι
- 1 πράσο ροδέλες
- 250 γρ. φασόλια κονσέρβα
- 400 γρ. τόνος
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σάλτσα θέλουμε
- 3 κουταλιές γιαούρτι
- 6 κουταλιές σπορέλαιο
- 1/2 λεμόνι το χυμό
- 4 κουταλιές μαγιονέζα.
- Βράζουμε το ρύζι σε νερό με αλάτι.
- Σωτάρουμε σε τηγάνι φαρδύ το πράσο, ρίχνουμε τα φασόλια και αφήνουμε να ψηθούν 3 λεπτά.
- Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τον τόνο, το ρύζι, το πιπέρι και το αλάτι.
- Χτυπάμε τα υλικά για τη σάλτσα και αφού βάλουμε τη σαλάτα σε πιατέλα, ρίχνουμε όλη τη σάλτσα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου