Υλικα
1 κιλο χοιρινα παιδακια
3 σκ σκορδο
2 κσ μελι
2 κσ μουσταδα
2 κσ κετσαπ
2 κσ σογια σος
αλατι
πιπερι
Εκτελεση,
Σε ενα μπολ βαζουμε ολα τα υλικα που θα μαριναρουμε το κρεας κ τα ανακατευουμε, αλειφουμε τα παιδακια καλα και το αφηνουμε στο ψυγειο για 6 ωρες, Μετα αναβουμε το 180 β. βαζουμε το κρεας για 40 με 50 λεπτα.
- 1 κιλό χοιρινά
- δάκια
- Για τη μαρινάδα
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 1 κ.σ. σόγια sauce
- 2 κ.σ. άσπρο ξύδι ή ριζόξυδο
- 1 κ.σ. αλάτι
- μπόλικο πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου