Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Χοιρινά παϊδάκια.




















Υλικα
1 κιλο χοιρινα παιδακια
3 σκ σκορδο
2 κσ μελι
2 κσ μουσταδα
2 κσ κετσαπ
2 κσ σογια σος
αλατι 
πιπερι

Εκτελεση,
Σε ενα μπολ βαζουμε ολα τα υλικα που θα μαριναρουμε το κρεας κ τα ανακατευουμε, αλειφουμε τα παιδακια καλα και το αφηνουμε στο ψυγειο για 6 ωρες, Μετα αναβουμε το 180 β. βαζουμε το κρεας για 40 με 50 λεπτα.

  • 1 κιλό χοιρινά
  • δάκια
  • Για τη μαρινάδα
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 2 κ.σ. κέτσαπ
  • 1 κ.σ. σόγια sauce
  • 2 κ.σ. άσπρο ξύδι ή ριζόξυδο
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • μπόλικο πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου